Pagina 1 van 1

Apfelstrudel.

Geplaatst: 29 mei 2025, 21:23
door freggel1
Vandaag als nagerecht apfelstrudel met warme vanillevla, slagroomijs en slagroom, met daarnaast een likeurtje, een Apenshot.

De apfelstrudel is gemaakt met roomboterbladerdeeg en een zoete appel, gemend met suiker, kaneel en rozijnen.

Het bakken van de strudel, ongeveer 20 minuten in de oven op 225 graden.
Hete lucht 200....

Het resultaat:
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Re: Apfelstrudel.

Geplaatst: 30 mei 2025, 00:08
door Arjan E.
Ik ben niet zo’n verschrikkelijke gebak liefhebber, maar appeltaart, of iets wat er vreselijk veel op lijkt maak ik graag een uitzondering voor.

Hoewel ik diep in m’n hart ook wel weet dat het voor diabetes patiënten de slechtste soort is, kan ik me niet bedwingen🙈

Laatste keer dat ik zelf appeltaart gemaakt heb was ik wel zo slim geweest om een pak met extra deeg mee te nemen, aangezien ik altijd deeg te kort kom.

Vrolijk aan de slag gegaan, en wat denk je aan het einde? Precies: deeg te kort😒

Re: Apfelstrudel.

Geplaatst: 30 mei 2025, 11:08
door freggel1
Je hebt van die pakken waar standaard extra in zit.

Re: Apfelstrudel.

Geplaatst: 30 mei 2025, 14:48
door Arjan E.
freggel1 schreef: 30 mei 2025, 11:08 Je hebt van die pakken waar standaard extra in zit.
Die had ik dus, en nog kwam ik deeg te kort🤣

Re: Apfelstrudel.

Geplaatst: 01 jun 2025, 23:16
door Roxmarie
Zo te zien hebben jullie heerlijk gesmuld.